Vinska degustacija v temi - visitptuj.eu

Vinska degustacija v temi

21.5.2022, Rov pod Ptujskim gradom
Pridite na vinsko degustacijo v temi in okusite vino, kot ga še niste okušali.
Vinska degustacija v temi nam približa vino drugače, kot smo vajeni. Popolna tema pomaga, da vino ne samo okušate, ampak ga tudi začutite.
Le s pomočjo brbončic zajamete okuse in globine vina, ki jih drugače morda ne bi začutili. Ob tem pa zajamete tudi zgodbo in okuse vina najstarejšega mesta.
PRIJAVA:
Zaradi omejenega števila obiskovalcev so obvezne prijave na tura-ptuj.si  ali turaptuj@gmail.comCena: 22€/osebo
Degustacija je namenjena vsem, ki uživate v vinu – tako laikom, kot “znalcem”. Namenjena je tudi vsem, ki vas zanimajo doživetja – degustacija v temi namreč ni le degustacija, ampak tudi lepo in sproščeno doživetje.
Info

DATUM

21. 5. 2022

ČAS, KRAJ

18.00, Rov pod ptujskim gradom
Prijava: https://www.tura-ptuj.si/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih