VODEN OGLED PO RAZSTAVI MILANA ERIČA - visitptuj.eu
Vabljeni na voden ogled po razstavi Milana Eriča, ki bo v četrtek, 8.2.2024, ob 11.uri. Po razstavi vas bo popeljala kustosinja Doroteja Kotnik v dialogu z umetnikom.

V času pustega rajanja pripravljajo voden ogled po razstavi Milana Eriča, ki je na ptujskem Ex-tempore Karneval leta 2023 prejel nagrado Galerije Luna. V svojih delih nas popelje v svojstveno likovno govorico, kjer ustvari simbiozo med neskončnimi krajinami in figurami, med drugim tudi prikazuje upodobitev našega ptujskega pustnega lika kurenta.
Info Odpri zemljevid

Kdaj?

Četrtek, 8. februarja 2024, ob 11. uri

Kje?

Galerija Luna

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih