Vodnik za male raziskovalke in raziskovalce - visitptuj.eu

Dobrodošla, dobrodošel na Ptuju!

Da se nahajaš v enem najstarejših slovenskih mest, gotovo že veš. Najzanimivejše stvari pa so pogosto tiste, ki jih ne poznamo in jih na prvi pogled sploh ne opazimo. Ptujske ulice so polne takšnih zgodb.

Vodnik za male raziskovalke in raziskovalce ter velike radovednice in radovedneže je zabaven pripomoček, ki so ga z mislijo nate oblikovale vzgojiteljice Vrtca Ptuj. Razkril ti bo skrivnosti mesta in te popeljal do številnih očarljivih kotičkov. Spoznaj jih z družino, prijatelji ali samostojno.

Veselo popotovanje!

Brezplačna knjižica v slovenskem jeziku je na voljo na spletu ter v TIC Ptuj.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih