DEJA KOSI: POGLED SKOZI OBJEKTIV - visitptuj.eu

OTVORITEV RAZSTAVE, DEJA KOSI: POGLED SKOZI OBJEKTIV

Od 23. februarja do 8. marca, Stara steklarska.


Vabimo vas na fotografsko razstavo mlade fotografinje Deje Kosi. S svojo dijaško maturitetno nalogo je ustvarila slikovit preplet portretov in arhitekture, ki si jih boste lahko ogledali od 23. februarja do 8. marca v kletnih prostorih Stare steklarske.

Deja je navdušena nad fotografijo že od otroštva, svoje znanje je nadgrajevala s fotografskimi tečaji ter fotografskimi izleti po Evropi. Razstavljeni portreti nosijo v sebi zgodbe, ki niso izražene v besedah, ampak skozi čustva, poglede in odtenke. Njeno delo ni le estetsko, temveč odseva tudi razumevanje subjekta ter občudovanje arhitekturnih detajlov.
Avtorica želi s to razstavo deliti svojo strast do fotografije in obenem povečati prepoznavnost mladih fotografov.

Vstop je prost.

Info Odpri zemljevid

DATUM

23.2-8.3.2024

LOKACIJA

Stara steklarska-klet

VEČ INFORMACIJ

https://www.cid.si/dogodki/deja-kosi-pogled-skozi-objektiv/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih