Nuša Smolič: Metamorfoze - visitptuj.eu

Nuša Smolič: Metamorfoze

Otvoritev: Sreda, 6. 3. 2024 ob 16.00, Galerija Magistrat, Mestni trg 1 (Mestna hiša)
Razstava poteka od 6. 3. do 4. 4. 2024


Vabljeni na obisk razstave Nuše Smolič: Metamorfoze

Metamorfoze zaobjemajo sedmo poglavje v zaporedju samostojnih razstav, ki jih akademska slikarka Nuša Smolič izvaja kot del svojega projekta zadnjega leta. Predstavitve potekajo v raznolikih krajih, kjer vsak kraj prispeva svoj edinstven utrip in vsaka od razstav oblikuje unikaten koncept.

Razstava vabi obiskovalce na potovanje skozi čas in prostor, kjer se življenje prikazuje kot neprestano spreminjanje. Umetnica nam skozi pripoved portretov v različnih tehnikah podaja filozofsko sporočilo o naravi eksistence in nenehnih metamorfozah, ki jih doživljamo.


Nuša Smolič – umetniško delujoča na domačih in mednarodnih tleh, po izobrazbi akademska slikarka in modna oblikovalka, večna raziskovalka in snovalka kreativnih idej, zagovornica in iskalka lepot življenja, večna povezovalka enako mislečih ljudi.

Pri svojem delovanju se posveča slikarskim in performativnim projektom, kjer združuje različne sfere likovne izraznosti in cel spekter njenih izkušenj. Deluje kot umetniška svetovalka, managerka, mentorica slikarskih in risarskih tečajev, organizatorica umetniških projektov in samostojna umetnica na raznolikih področjih. Sodeluje z različnimi likovnimi organizacijami, galerijami in umetniki vseh vrst.

Njen rek: »Naj se razvija in živi paleta kreativnih idej in naj se pletejo lepa povezovanja/sodelovanja!«


Info

datum in čas

Otvoritev: Sreda, 6. 3. 2024 ob 16.00

lokacija

Galerija Magistrat, Mestni trg 1

Trajanje razstave

Razstava poteka od 6. 3. do 4. 4. 2024

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih