Razstava: lepotica ob dravi - visitptuj.eu

Razstava: lepotica ob Dravi

27. 11. – 31. 12. 2023, Galerija Magistrat, Mestna hiša

Vabljeni na  razstavo Lepotica ob Dravi učenk četrtega in petega razreda OŠ Mladika (šolskega leta 2022/23).


OŠ Mladika letos praznuje 121. obletnico, ki jo bodo ob koncu leta zaznamovali z dnevom šole na temo praznikov. Razstava je tako uvod v praznične dni, s katero so učenke lanskega četrtega in petega razreda upodobile šolo, kot jo vidijo in doživljajo same.
Razstavo so naslovili Lepotica ob Dravi in prikazuje upodobitve mogočne stavbe, ki je prostor dnevnega srečevanja, druženja ter učenja otrok in mladine. Radi jo obiskujejo, saj se tukaj spletajo prijateljstva, krepijo ustvarjalnost in domišljija.

Razstava bo postavljena na ogled do konca leta 2023.


Slika na naslovnici: Neža Meško, 5. a.: Naša šola

Več informacij o razstavi.

Info

datum in čas

Otvoritev razstave: 27. 11. 2023 ob 14.00.
Razstava bo postavljena na ogled do konca leta 2023.

Lokacija

Galerija Magistrat, Mestna hiša

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih