RAZSTAVA: SABINA ŠINKO - visitptuj.eu

RAZSTAVA: SABINA ŠINKO

Otvoritev razstave: 25. 1. 2023 ob 18.00, Galerija Luna

Sabina Šinko je vsestranska umetnica, ki se izraža v različnih medijih od dvodimenzionalnega papirja ali platna do izdelovanja lutk in scene za lutkovne predstave. Skozi svoje delo se približa široki javnosti, saj z ilustracijami in lutkarstvom pričara nasmeh najmlajših raziskovalcev zgodb, s svojimi slikarskimi deli pa se dotakne občudovalcev umetnosti.

Glavna bit v Sabininem delu je raziskovanje družbe, medosebnih odnosov in vsakodnevnih interakcij ljudi z naravo. V zadnji seriji ustvarja portrete ljudi, ki nas ganejo v različnih aspektih. Podobe oseb so ganljive in edinstvene. So hkrati sanjske in teatralne, a nadrealistične in čutne, ki nas popeljejo v lastno refleksijo občutkov.

 

 

Info Odpri zemljevid

datum in čas

Otvoritev razstave: 25. 1. 2023 ob 18.00

Lokacija

Galerija Luna

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih