Kolesarjenje in izposoja koles - visitptuj.eu

Za športnike, rekreativce in uživače

Idilično naravno okolje ob reki Dravi je odlična kulisa za raznovrstna kolesarska doživetja. Urejene kolesarske poti in s prometom manj obremenjene ceste v okolici mesta so idealne za rekreativne kolesarje, ki uživajo v lepih razgledih. Gričevnate Slovenske gorice in Haloze pa bodo v izziv vsem, ki uživajo v premagovanju klancev.


BREZPLAČNA IZPOSOJA MESTNIH KOLES PECIKL

Na potep po Ptuju se je v toplejših mesecih mogoče odpraviti s Peciklom, ličnim mestnim kolesom v barvah ptujskega grba.

Za registracijo v sistem brezplačne izposoje koles Pecikl obiščite TIC Ptuj, potem pa si kolo izposodite na eni od štirih postaj:

  • Zadružni trg – parkirišče P&R,
  • Mestni trg – mestna hiša,
  • Kraigherjeva ulica – Rimska peč,
  • Potrčeva cesta – pri Splošni bolnišnici Ptuj.

IZPOSOJA ELEKTRIČNIH KOLES

ALFA TOČKA

Alfa Točka, Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj

Za daljše in krajše razdalje, zahtevnejše terene ter daljnosežne razglede z vinorodnih gričev okoli Ptuja, kot so Haloze, Jeruzalem in Slovenske gorice, si v Alfa Točki izposodite katerega od vrhunskih električnih koles ravno za te namene.

Na voljo so zmogljiva mestna e-kolesa ter gorska e-kolesa za odrasle oziroma otroke od 10. leta starosti dalje ter kolesarski sedeži za prevoz otrok do 4. leta.

E-kolo vam lahko dostavijo tudi na vnaprej dogovorjeno lokacijo.
V primeru, da potrebujete prevoz oseb in koles s kombijem, uredijo tudi to.

RESTAVRACIJA POMARANČA

Ob Dravi 3, 2250 Ptuj

Na voljo je 5 električnih koles, lahko pa izberete tudi 3-dnevni e-bike paket ali 3-dnevni e-bike paket plus z nočitvijo, kulinariko ter najemom e-koles.

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih