BAZENI ENERGIJE - visitptuj.eu

BAZENI ENERGIJE

Največja študentska zabava na bazenu v Sloveniji

2. 7. 2022, Terme Ptuj

Bazeni energije so tradicionalen poletni dogodek, ki ga Klub ptujskih študentov organizira že 22. leto. Z leti so zrasli v enega najprepoznavnejših »zabav ob bazenu« v Sloveniji.

Največja študenstska “zabava na bazenu” bo letos potekala 2. 7. 2022. Zvečer nas bo najprej ogrel DJ DAVID NYX, za njim pa sledita nastopa Vesne Pisarović in Ines Erbus. Pred večernim programom, pa nas čaka še pestro celodnevno dogajanje, za katerega že skrbno izbiramo atraktivne športne igre, tekmovanja in druge aktivnosti. Za glasbo bodo klasično poskrbeli mladi, nadobudni DJ-ji, med dnevnim dogajanjem nas bo s svojim nastopom dodatno ogrela še štajerska punk-rock zasedba ALO STARI! 

S projektom želimo ponovno povezati mlade na Ptuju, privabiti generacije maldih, ki so bile za tovrstne prireditve v zadnjih dveh letih prikrajšane in za vse pripraviti kvaliteten celodnevni dogodek, z atraktivnim dnevnim dogajanjem in sproščenim večernim koncertom. .

Bazeni energije so mesto za sklepanje novih vezi in poznanstev. Čeprav so še vedno najbolj obiskani zaradi ptujskih študentov in dijakov, se številka mladih iz drugih krajev in turistov vsako leto povečuje

org. Klub ptujskih študentov, Terme Ptuj

foto: Terme Ptuj

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

2. 7. 2022

Kraj

Terme Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih