Okusi Ptuja - visitptuj.eu

PREPLET KULINARIČNE TRADICIJE IN SODOBNE USTVARJALNOSTI

Okusite lokalne posebnosti skozi sodobno kulinarično-vinsko doživetje v najstarejšem slovenskem mestu.

V kulisi najstarejšega slovenskega mesta, obdanega z vinorodnimi griči, okusite pestrost lokalnih kulinaričnih posebnosti, srčno pripravljenih po starih lokalnih receptih in s pridihom sodobnega gostoljubja. Prefinjene okuse obogatite z unikatnimi vini okoliša Haloz in Slovenskih goric.

Info

izbrane restavracije

lokalne dobrote

kakovostna vina

MENI OKUSI PTUJA

Ste za pokušino značilnih jedi ptujskega območja, pripravljenih iz lokalnih sestavin?

Uživajte v 7 različicah menija Okusi Ptuja, ki so ga chefi izbranih ptujskih gostiln in restavracij sestavili po svojem navdihu.

Enotna cena trihodnega menija: 27,00 EUR/osebo
Kulinarično izkušnjo lahko dopolnite z dodatnimi hodi ter vrhunsko lokalno vinsko spremljavo.

Plakat meniji okusi Ptuja.

OKUSE PTUJA PONUJAJO

Gostilna Grabar*, Gostilna Ribič*, Gostilna Amadeus, Grand Hotel Primus, Gostilna Pri Ovinku, Restavracija Pomaranča in Gostišče pri Tonetu.

*Gault & Millau


Foto: Stanko Kozel

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih