Božičkova pisarna in Božičkov Nabiralnik - visitptuj.eu

BOŽIČKOVA PISARNA IN BOŽIČKOV NABIRALNIK


Otroci bodo med 3. in 13. decembrom lahko obiskali BOŽIČKOVO PISARNO na Miklošičevi ulici (prostor Magic Avgustina).
Božičku bodo lahko napisali pismo ali ga prinesli s seboj ter ga oddali v čisto pravi BOŽIČKOV NABIRALNIK.

Vsa zbrana pisma bodo odpotovala daleč na Laponsko, kjer jih bo Božiček prebral, želje prečesal in otrokom še pred božičem poslal uradna potrdila s severnega pola, da je pisma prejel.

Božičkova pisarna z Božičkovim Nabiralnikom bo odprta vsak dan med 10.00 in 19.00, razen ob nedeljah, ko bo odprta med 17.00 in 19.00.

Več informacij o Božičkovem potrdilu najdete tukaj: https://bozickovnabiralnik.si/prijava-ptuj


BOŽIČEK SPREJEMA OBISKE V BOŽIČKOVI PISARNI

Božiček bo v Božičkovi pisarni na Miklošičevi ulici (Magic Avgustino) sprejemal obiske od 8. do 13. decembra med 16.30 ter 17.30.
Do takrat mu boste lahko svoje želje zaupali v živo, zapisane pa oddali v čisto pravi Božičkov Nabiralnik.
Pisma bodo po 13. decembru odpotovala na Laponsko, kjer jih bo Božiček prebral, želje prečesal in otrokom še pred božičem poslal uradna potrdila s severnega pola, da je pisma prejel.


SPEKTAKULAREN PRIHOD BOŽIČKA

Do 8. decembra bo Božičkova pisarna obratovala brez Božička. Božiček bo nato v petek, 8. 12. 2023, ob 16.30 spektakularno prispel na Slovenski trg, od koder ga bomo pospremili čez Pravljični Mestni trg ter vse do njegove pisarne na Miklošičevi ulici.


Celoten program Ptujske pravljice najdete tukaj.
Organizator dogodka je Zavod za turizem Ptuj.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih