Ptujska pravljica 2024 - visitptuj.eu

PTUJSKA PRAVLJICA


Srce najstarejšega slovenskega mesta bo v prazničnem ritmu letos utripalo vse od 2. pa do 31. decembra, ko vas Ptujska pravljica vabi z očarljivostjo starega mesta prazničnih doživetij!

Prisrčno vabljeni, da se sprehodite po praznično okrašenih ulicah ter se prepustite očarljivosti starega mesta pravljičnih doživetij!

Ptujsko pravljico organizira Javni zavod Ptuj v sodelovanju z Mestno občino Ptuj. 

Info Odpri zemljevid

Trajanje

2.-31. decembra 2024

Lokacije

Pravljični Mestni trg, Miklošičeva ulica, mestna tržnica ter staro mestno jedro

Obvestilo o prireditvi in začasnih zaporah Mestnega trga in Slovenskega trga

V času Ptujske pravljice, od 2. do 31. 12. 2024, bo na lokacijah Slovenski trg in Mestni trg s pripadajočimi ulicami spremenjen prometni režim zaradi izvedbe prireditve.


OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKOV

Dogodki se lahko fotografirajo in snemajo. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati in/ali posneti ter fotografijo in/ali posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja dogodka (Javni zavod Ptuj). Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na: https://visitptuj.eu/varstvo-osebnih-podatkov/.


 

Podobni dogodki

7 September

PTUJSKE GRAJSKE IGRE 2024

Grad Ptuj, Na Gradu, Ptuj
07 Sep
1 Januar - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan
6 Julij - 10 September

Art Stays 2023

Ptuj
06 Jul

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih