tematski brunch Vesel božič - visitptuj.eu

V nedeljo, 26. decembra 2021, od 12. do 15. ure,  vabljeni na tematski brunch »Vesel božič«, ki se bo odvijal v restavraciji Grand Hotela Primus.

Božič je eden tistih praznikov, ki zasijejo v svoji čarobnosti predvsem, ko jih delimo s svojimi najbližjimi. Če praznovanje spremlja obilno založena miza – toliko bolje! Presenetite svoje najdražje z edinstveno brunch pojedino »Vesel Božič«, na kateri se boste razvajali z gurmanskimi kreacijami chefa Roberta Žibrata, ki bo pred vašimi očmi ustvaril nepozabno božično pojedino za vso družino!

Nedeljski brunch – Vesel božič, 26. 12. 2021

Prijave sprejemajo na telefonski številki 02 74 94 506 ali na e-naslovu hotel.primus@terme-ptuj.si.

Info Odpri zemljevid

datum in čas

Nedelja, 26. 12 od 12. do 15. ure.

Lokacija

Grand hotel Primus Ptuj

Več informacij in rezervacije

02 74 94 506 ali email: hotel.primus@terme-ptuj.si.

Podobni dogodki

18 September

Nedeljski brunch “Pozdrav jeseni”

Pot v Toplice 9, Ptuj
18 Sep
15 Oktober - Glasba

KONCERT KLAPE DALMARI

Dominikanski samostan Ptuj, Muzejski trg, Ptuj
15 Oct
10 Junij

VINO KOT ŽIVLJENJE

Dominikanski samostan, Muzejski trg, Ptuj
10 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih