RAZSTAVA: KLEMENTINA GOLIJA - visitptuj.eu

RAZSTAVA: KLEMENTINA GOLIJA

Otvoritev razstave: 7. 12. 2022 ob 18.00, Galerija Luna

Klementina Golija je študirala slikarstvo na Akademiji di Belle Arti di Brera v Milanu, kjer je leta 1990 diplomirala. Magistrski študij grafike in slikarstva je kasneje zaključila na ljubljanski akademiji. Živi in dela kot samostojna likovna umetnica v Kranju.Ukvarja se s slikarstvom, grafiko in oblikovanjem.

Razstava v Galeriji Luna bo predstavila umetniška dela Klementine Golija, ki nas popeljejo v abstraktne podobe krajin, v katere se prikradejo različni simbolni artefakti. Svojstven stil Klementine Golija nas prevzema z urejenimi organskimi strukturami, ki so kot iluzije sodobnih pejsažev. Ti nas navdajajo s spokojnostjo in z upanjem na pozitivno prihodnost.


Foto: Galerija Luna

Info Odpri zemljevid

datum in čas

Otvoritev razstave: 7. 12. 2022 ob 18.00

Lokacija

Galerija Luna (Murkova ul. 2)

Podobni dogodki

29 September - 30 November
29 Sep

BESEDE KOT PODOBE POMENOV

Več
2 September - 15 Oktober
02 Sep

Razstava Ruth Korthof

Več

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih