AKTUALNO Javno povabilo GOSTINCEM s kulinarično ponudbo - Martinovanje 2023 - visitptuj.eu

18.10.2023

AKTUALNO Javno povabilo GOSTINCEM s kulinarično ponudbo – Martinovanje 2023

Spoštovani,
Martinovanje na Ptuju je povezano z našo kulturno dediščino, razvojem vinarstva in vinarji v širši Štajerski regiji.

Osrednji dogodek v okviru Martinovanja na Ptuju se bo letos odvijal v soboto, 11. novembra na mestni tržnici. V okviru programa bo inavguracija novega princa karnevala, odžejali se bomo lahko na martinovi vinski tržnici, okrepčali se bomo lahko v Repete kotičku. Popoldne se bodo odvile Vinske vinogradniške igre, dnevni program bodo popestrili mladi glasbeniki Glasbene šole Karol Pahor in Meraki, zvečer bodo Martinovo zabavo otvorili Gino & band nato pa bomo uživali v koncertu Orlekov. Celoten program Martinovanja 2023 na Ptuju najdete TUKAJ.

Spoštovani ponudniki kulinarike, vabimo vas k sodelovanju na prireditvi Martinovanje 2023 z vašo kulinarično ponudbo v Repete kotičku.

PRIJAVA je sestavlljena iz dveh obveznih delov:

  • Izpolnite digitalno prijavo na tej povezavi: DIGITALNA PRIJAVNICA.
  • Na janja.erpic@visitptuj.eu posredujete izpolnjeno IZJAVO, ki se nahaja na dnu javnega povabila v spodnjem PDF-ju.

 

Prenesi datoteko: PDFSpletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih