Javni poziv in prijavnica: Lokalko na Art promenadi Ptujska noč 2024 - visitptuj.eu

09.07.2024

Javni poziv in prijavnica: Lokalko na Art promenadi Ptujska noč 2024

LOKALKO – sejem domačih rokodelcev na ptujski Art promenadi
Petek 2. 8. 2024 in sobota 3. 8. 2024 / 17:00 – 21:00


Spoštovani ustvarjalci, umetniki, obrtniki in mladi talenti!

Vabljeni, da se pridružite posebnemu sejmu na Ptuju: LOKALKO – sejem domačih rokodelcev, ki tokrat združuje moči s ptujsko Art promenado, ki poteka v času Ptujske noči. Ptujska noč je že tradicionalni dogodek, ki privablja ogromno ljudi iz bližnje in daljne okolice. Dogodek je znan po živahnem vzdušju, kulturnih in glasbenih prireditvah ter kulinaričnih doživetjih, ki napolnijo ulice mesta Ptuj.

Lokacija: Sejem bo potekal na Miklošičevi ulici, ki je znana po velikem pretoku ljudi.

Datum in trajanje: Sejem bo potekal 2. in 3. avgusta 2024, prvi vikend v avgustu. Čas za sejmarje je obvezen od 17.00 do 21.00, z možnostjo podaljšanja do 2. ure zjutraj po lastni presoji.

Pridružite se nam na Ptujski poletni noči 2024 in postanite del nepozabnega doživetja! Ne zamudite edinstvene priložnosti za promocijo svojega dela, povezovanje z drugimi ustvarjalci ter ustvarjanje nepozabnih trenutkov ob kreativnih izmenjavah. To je priložnost, da svoje umetniško ustvarjanje predstavite v čarobnem vzdušju poletne noči na Ptuju.

V nadaljevanju objavljamo pogoje sodelovanja ter pravice in dolžnosti sejmarjev.

Prenesi datoteko: PDFSpletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih