Javno povabilo za sodelovanje na stojnici v okviru Svetovnega dneva turizma 2023 - visitptuj.eu

27.09.2023

Javno povabilo za sodelovanje na stojnici v okviru Svetovnega dneva turizma 2023

Zavod za turizem Ptuj v sodelovanju z Mestno občino Ptuj in Turističnim društvom Ptuj organizira prireditev v okviru Svetovnega dneva turizma.

 

V želji po predstavitvi naše bogate turistične ponudbe Zavod za turizem Ptuj (v nadaljevanju: organizator) objavlja javno povabilo za sodelovanje na stojnici v okviru Svetovnega dneva turizma na lokaciji mestna tržnica.

 

Lokacija in termin prireditve: Prodaja in promocija na stojnici bo potekala na lokaciji mestna tržnica na Ptuju, v sredo, 27. 9. 2023 med predvidoma 15.30 in 17.30.

 

Organizator bo v sodelovanju z Mestno občino Ptuj v sklopu dogajanja ob Svetovnem dnevu turizma na lokaciji mestna tržnica zagotovil naslednje:

– pridobitev ustreznih dovoljenj in soglasij,

– skupno promocijo in oglaševanje,

– glavni dovod elektrike in vode na prizorišču,

– prodajne stojnice,

– pester spremljajoči program.

 

Na povabilo se lahko odzove vsaka pravna ali fizična oseba, ki je registrirana za dejavnost na Ptuju in s svojim delom vidno prispevajo k turistični ponudbi destinacije. Sodelovanje na stojnici je brezplačno. Na voljo je največ 20 stojnic. V kolikor bo število prijav presegalo kapacitete, se bo v okviru zavoda oblikovala komisija, ki bo naredila izbor ponudnikov. Prednost pri izbiri bodo imeli ponudniki s kakovostno, lokalno, raznoliko ponudbo v skladu s povabilom k sodelovanju. O rezultatih izbire vas bomo obvestili v petek, 22. 9. 2023.

 

Zaradi zagotovitve pestrega programa in predstavitve ponudnikov, ki s svojim delom krojijo ptujski turizem, vabimo vse zainteresirane ponudnike, da oddajo svojo prijavo do četrtka, 21. 9. 2023 tukaj: https://forms.gle/wTmpRKqXhiXcUzn1A.

 

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 040 854 353 (Janja Erpič) ali pošljete elektronsko sporočilo na janja.erpic@visitptuj.eu.

 

Prenesi datoteko: PDFSpletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih